Lidé konzumují konopné potraviny již tisíce let. Jsou k dispozici důkazy, že konopí bylo běžnou součástí stravy už v době před naším letopočtem. Přidáním malého množství konopných potravin do každodenního jídelníčku nejenže děláme něco pro své zdraví, ale také přispíváme k poptávce po produkci konopí coby zdroji lokálního rostlinného materiálu s rozsáhlým využitím.
Naše společnost se stala dodavatelem bio konopných potravin vyráběných v Evropě, neboť věříme, že ekologické zemědělství respektuje přírodu a neznečišťuje půdu chemickými látkami. Coby dodavatelé ekologických produktů místní provenience svým klientům nejenže garantujeme vysokou kvalitu potravin, ale také podporujeme udržitelné způsoby hospodaření a přispíváme k ochraně biologické rozmanitosti
Konopí seté se jako potravina používalo už v prehistorickém období a v některých zemích (například v Číně) je známo již nejméně 3000 let. Využívalo se nejen jako potravina, ale i jako poměrně všestranný přírodní lék. Současné vědecké studie potvrzují mnohé léčivé účinky konopí, které jsou mimo jiné založené na účincích esenciálních masných kyselin a jejich metabolitů.